Smala människor.

Smala människor är glada. Smala människor är vackra. Smala människor är lyckliga. Smala människor får mer som dom vill. Smala människor får alltid kärlek. Smala människor ser folk upp till. Smala människor skrattar. Smala människor lever. Smala människor sitter kläder bra på. Smala människor ser bra ut utan kläder. Smala människor kan gå till stranden och sola i en bikini. Smala människor är omtyckta.

Gör mej lycklig, gör mej smal.

Kommentarer
Postat av: Sara

Ursäkta mig men jag kan inte låta bli att störa mig på detta inlägg!
Hur kan du påstå att smala människor har det bättre än tjocka?!
Människor blir inte omtyckta eller älskade för att dom är smala, dom blir omtyckta och älskade för den dom är, människans inre och personlighet är det vackraste man kan ha!
Jävligt idiotiskt inlägg av dig måste jag säga, och otroligt ytligt också!

2008-05-13 @ 10:19:38
URL: http://eckerman.bloggagratis.se
Postat av: Penny

Sara: Jag har bara ett enda svar på det där. Läs inte om det stör dej så mycket. Folk pratar alltid om hur viktigt det är att acceptera andras åsikter. Så acceptera då att mina åsikter.

2008-05-13 @ 23:35:35
URL: http://insanitymakesmesane.blogg.se
Postat av: Nathalie

Ursäkta men jag har läst igenom din blogg och ärligt talat verkar du ju helt jävla FUCKAD i huvvet. hur kan du klaga på tjocka människor och påstå tex att smala människor har det bättre? Vad fan har du för rätt att säga så? + Det där inlägget du skrev om Britney Spears var bara skrattretande, hon har fött två barn och hon är INTE fet. När jag tänker efter är hela bloggen skrattretande då allt du gör är klagar på hur fet du är och blabla, gå ut och fucking gör nåt åt det då om du lider så mycket av det? Svårare än så är det inte. Och när du ändå håller på kan du ju göra nåt åt ditt självförtroende så att du slipper hacka ner på andra.

2008-12-28 @ 20:34:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0